Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Grup ne Puglia
4 Net dhe 5 Ditë || 27/11/2019 - 01/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Grup ne Puglia


Kategoria e Ofertës: Puglia, 27 Nentor, 18Dhjetor, 5Dite 295€
Shteti: Itali
Transporti: Traget
Nisja e Radhës: 27/11/2019 - 01/12/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 295 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-776
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
 • Siguracion Shëndetësor
Paris 5 Dite
4 Net dhe 5 Ditë || 24/11/2019 - 28/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Paris 5 Dite


Kategoria e Ofertës: Paris, 24Nentor, 5Dite, 519 €, 28 Nentor, 5Dite, 549 €
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 24/11/2019 - 28/11/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 519 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-775
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Enrique Iglesias Koncert
2 Net dhe 3 Ditë || 01/11/2019 - 03/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Enrique Iglesias Koncert


Kategoria e Ofertës: Enrique Iglesias Koncert, 1Nentor, 3Dite 339€
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 01/11/2019 - 03/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 339 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-763
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Ishulli i erezave Zanzibar
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Ishulli i erezave Zanzibar


Kategoria e Ofertës: Paketa Muaj Mjalti
Shteti: Tanzani
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-731
 • Transporti me Avion
Shendeti ne Udhetim SH.U dhe TPL
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Shendeti ne Udhetim SH.U dhe TPL


Kategoria e Ofertës: Shendeti ne Udhetim, Siguracion makinash, Karton Jeshil
Shteti: Austri
Transporti: Makinë
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-673
 • Siguracion Shëndetësor
Bileta Autobuzi Tirane-Podgorice Aeroport
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Bileta Autobuzi Tirane-Podgorice Aeroport


Kategoria e Ofertës: Bileta Autobuzi Itali-Gjermani-Belgjike-Kosove-Maqedoni-Mal i Zi
Shteti: Mali Zi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-669
 • Transporti me Autobus
Tur ne Paris
3 Net dhe 4 Ditë || 31/10/2019 - 03/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Paris


Kategoria e Ofertës: Paris 12,31 Tetor,4 Dite, 499€
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 31/10/2019 - 03/11/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-638
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Ndeshje Futbolli
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Ndeshje Futbolli


Kategoria e Ofertës: Paketa Sportive
Shteti: Futboll
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-635
 • Transporti me Avion
Stamboll me autobuz 2 nete / 3 nete
3 Net dhe 5 Ditë || 17/10/2019 - 21/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll me autobuz 2 nete / 3 nete


Kategoria e Ofertës: Stamboll me autobuz 2nete 79 € dhe 3nete 99 €
Shteti: Turqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 17/10/2019 - 21/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 5 Ditë
Nga 79 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-632
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Kroçiere Në Ishujt Grekë Dhe Kusadasi 5Nete dhe 6Dite
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Të Treja Vaktet

Kroçiere Në Ishujt Grekë Dhe Kusadasi 5Nete dhe 6Dite


Kategoria e Ofertës: Udhetime me Krociera
Shteti: Greqi
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-604
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania