Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Makina me Qera

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Plazh ne Antalya dhe tur ne Cappadocia 7 Dite
6 Net dhe 7 Ditë || 19/09/2017 - 25/09/2017
Tipi Paketes: All Inclusive

Plazh ne Antalya dhe tur ne Cappadocia 7 Dite


Kategoria e Ofertës: 👪 Paketa ne Grup
Shteti: Turqi
Transporti: Avion + Autobus
Nisja e Radhës: 19/09/2017 - 25/09/2017
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 479 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-617
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Cnc Hellinis Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 23/08/2017 - 29/08/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Cnc Hellinis Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 23/08/2017 - 29/08/2017
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 235 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-616
Acrothea Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Acrothea Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-615
Tur ne Dubai 8 Dite
7 Net dhe 8 Ditë || 09/10/2017 - 16/10/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Dubai 8 Dite


Kategoria e Ofertës: 👫 Paketa Individuale
Shteti: Emirate
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 09/10/2017 - 16/10/2017
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 709 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-614
 • Transporti me Avion
Tur ne Dubai 6 Dite
5 Net dhe 6 Ditë || 04/11/2017 - 09/11/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Dubai 6 Dite


Kategoria e Ofertës: 👫 Paketa Individuale
Shteti: Emirate
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 04/11/2017 - 09/11/2017
Qëndrimi: 5 Net dhe 6 Ditë
Nga 609 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-613
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Tur ne Dubai 5 Dite
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Dubai 5 Dite


Kategoria e Ofertës: 👫 Paketa Individuale
Shteti: Emirate
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-612
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Haydarpasha Palace hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Haydarpasha Palace hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-611
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Azura Deluxe Resort & Spa
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Azura Deluxe Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-610
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
The Lumos Deluxe Resort & Spa Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

The Lumos Deluxe Resort & Spa Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-609
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Plazh ne Costa Brava
7 Net dhe 8 Ditë || 21/08/2017 - 28/08/2017
Tipi Paketes: All Inclusive

Plazh ne Costa Brava


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Spanje
Shteti: Spanje
Transporti: Avion + Autobus
Nisja e Radhës: 21/08/2017 - 28/08/2017
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-608
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2017© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania