Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Makina me Qera

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Te gjitha rruget te cojne ne Rome
3 Net dhe 4 Ditë || 14/10/2016 - 17/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Te gjitha rruget te cojne ne Rome


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 14/10/2016 - 17/10/2016
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 229 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-492
Verona Romantike
3 Net dhe 4 Ditë || 13/10/2016 - 16/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Verona Romantike


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 13/10/2016 - 16/10/2016
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 189 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-491
Splendid Hotel Conference & Spa Resort ne fundjave
2 Net dhe 3 Ditë || 01/10/2016 - 03/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Splendid Hotel Conference & Spa Resort ne fundjave


Kategoria e Ofertës: Paketa ne Fundjave
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 01/10/2016 - 03/10/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 140 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-490
Bianca Resort Fundjave
2 Net dhe 3 Ditë || 01/10/2016 - 03/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Bianca Resort Fundjave


Kategoria e Ofertës: Paketa ne Fundjave
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 01/10/2016 - 03/10/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 80 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-489
Bukuresht-Sofie-Shkup
3 Net dhe 4 Ditë || 26/10/2016 - 29/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Bukuresht-Sofie-Shkup


Kategoria e Ofertës: Paketa ne Grup
Shteti: Rumani
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 26/10/2016 - 29/10/2016
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 169 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-488
  • Transporti me Autobus
  • Guidë në Shqip
  • Shoqërues Shqipëtar
Praga Mistike
2 Net dhe 3 Ditë || 21/10/2016 - 23/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Praga Mistike


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Ceki
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 21/10/2016 - 23/10/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 289 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-487
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Fundjave ne Venezia
2 Net dhe 3 Ditë || 21/10/2016 - 23/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Fundjave ne Venezia


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 21/10/2016 - 23/10/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 249 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-486
3dite crociere me Celestyal Cruise
4 Net dhe 5 Ditë || 29/09/2016 - 03/10/2016
Tipi Paketes: All Inclusive

3dite crociere me Celestyal Cruise


Kategoria e Ofertës: Udhëtime me Krociera
Shteti: Greqi
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: 29/09/2016 - 03/10/2016
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 359 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-485
Fundjave ne Milano
2 Net dhe 3 Ditë || 07/10/2016 - 09/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Fundjave ne Milano


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 07/10/2016 - 09/10/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 159 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-484
  • Transporti me Avion
Vjeshte ne Prage me autobuz
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Vjeshte ne Prage me autobuz


Kategoria e Ofertës: Paketa ne Grup
Shteti: Ceki
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-483
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2016© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania