Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Makina me Qera

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Tur ne qytetet Skandinave Stockholm - Oslo -Gothenburg-Malmo
4 Net dhe 5 Ditë || 24/05/2017 - 28/05/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne qytetet Skandinave Stockholm - Oslo -Gothenburg-Malmo


Kategoria e Ofertës: 👪 Paketa ne Grup
Shteti: Suedi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 24/05/2017 - 28/05/2017
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 549 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-554
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur kulturor ne Strasbourg - Shtutgart
3 Net dhe 4 Ditë || 17/03/2017 - 20/03/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur kulturor ne Strasbourg - Shtutgart


Kategoria e Ofertës: 👪 Paketa ne Grup
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 17/03/2017 - 20/03/2017
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-553
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur kulturor ne Cappadocia
2 Net dhe 3 Ditë || 10/03/2017 - 12/03/2017
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tur kulturor ne Cappadocia


Kategoria e Ofertës: 👪 Paketa ne Grup
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 10/03/2017 - 12/03/2017
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-552
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Tur ne Bangkok-Pattaya
7 Net dhe 8 Ditë || 27/04/2017 - 04/05/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Bangkok-Pattaya


Kategoria e Ofertës: 👪 Paketa ne Grup
Shteti: Thailand
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/04/2017 - 04/05/2017
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 999 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-551
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
8 Marsi ne Ulqin
1 Net dhe 2 Ditë || 08/03/2017 - 09/03/2017
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

8 Marsi ne Ulqin


Kategoria e Ofertës: 👪 Paketa ne Grup
Shteti: Mali Zi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 08/03/2017 - 09/03/2017
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 39 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-550
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Weekend ne Budapest
4 Net dhe 5 Ditë || 05/04/2017 - 09/04/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Weekend ne Budapest


Kategoria e Ofertës: Oferta ' Last Minute"
Shteti: Hungari
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 05/04/2017 - 09/04/2017
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-549
Venezia
2 Net dhe 3 Ditë || 24/03/2017 - 26/03/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Venezia


Kategoria e Ofertës: Oferta ' Last Minute"
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 24/03/2017 - 26/03/2017
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 229 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-548
Four Points by Sheraton hotel - 8Mars
1 Net dhe 2 Ditë || 08/03/2017 - 09/03/2017
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Four Points by Sheraton hotel - 8Mars


Kategoria e Ofertës: 👫 Paketa Individuale
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 08/03/2017 - 09/03/2017
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 69 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-547
Tur kulturor ne Sofie
2 Net dhe 3 Ditë || 10/03/2017 - 12/03/2017
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tur kulturor ne Sofie


Kategoria e Ofertës: 👪 Paketa ne Grup
Shteti: Bullgari
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 10/03/2017 - 12/03/2017
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 79 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-546
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur ne Janine-Meteora-Kostur
1 Net dhe 2 Ditë || 08/03/2017 - 09/03/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Janine-Meteora-Kostur


Kategoria e Ofertës: 👪 Paketa ne Grup
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 08/03/2017 - 09/03/2017
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 59 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-545
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2017© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania