Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Makina me Qera

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Krishtlindje ne Prage me autobuz
6 Net dhe 7 Ditë || 23/12/2017 - 29/12/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Krishtlindje ne Prage me autobuz


Kategoria e Ofertës: Krishtlindje
Shteti: Ceki
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 23/12/2017 - 29/12/2017
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 239 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-631
 • Transporti me Autobus
 • Guidë në Shqip
 • Shoqërues Shqipëtar
Viti i Ri ne Antalya
5 Net dhe 6 Ditë || 29/12/2017 - 02/01/2018
Tipi Paketes: All Inclusive

Viti i Ri ne Antalya


Kategoria e Ofertës: Viti i Ri
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 29/12/2017 - 02/01/2018
Qëndrimi: 5 Net dhe 6 Ditë
Nga 500 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-630
Pushime ekzotike ne Kandima resort Maldive
6 Net dhe 7 Ditë || 17/01/2018 - 24/01/2018
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Pushime ekzotike ne Kandima resort Maldive


Kategoria e Ofertës: Udhëtime Ekzotike
Shteti: Maldive
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 17/01/2018 - 24/01/2018
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 2499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-629
 • Transporti me Avion
Shen valentin ne Barcelone (GRUP)
3 Net dhe 4 Ditë || 11/02/2018 - 14/02/2018
Tipi Paketes: Mëngjes

Shen valentin ne Barcelone (GRUP)


Kategoria e Ofertës: ❤ Shën Valentin ❤
Shteti: Spanje
Transporti: Avion + Autobus
Nisja e Radhës: 11/02/2018 - 14/02/2018
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-628
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Viti i Ri ne Podgorice (individual)
2 Net dhe 3 Ditë || 31/12/2017 - 02/01/2018
Tipi Paketes: Mëngjeset dhe Darka Vitit te Ri

Viti i Ri ne Podgorice (individual)


Kategoria e Ofertës: Viti i Ri
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 31/12/2017 - 02/01/2018
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 280 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-627
Viti i Ri Budapest (Grup)
3 Net dhe 4 Ditë || 30/12/2017 - 02/01/2018
Tipi Paketes: Mëngjes

Viti i Ri Budapest (Grup)


Kategoria e Ofertës: Viti i Ri
Shteti: Hungari
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 30/12/2017 - 02/01/2018
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 379 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-626
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Krishtlindje ne Viene
3 Net dhe 4 Ditë || 23/12/2017 - 26/12/2017
Tipi Paketes: Mëngjes

Krishtlindje ne Viene


Kategoria e Ofertës: Krishtlindje
Shteti: Austri
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 23/12/2017 - 26/12/2017
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 369 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-625
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Weekend ne Paris
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Weekend ne Paris


Kategoria e Ofertës: 👫 Paketa Individuale
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-622
Weekend ne Rome
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Weekend ne Rome


Kategoria e Ofertës: 👫 Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-621
Tur ne Dubai 8 Dite
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Dubai 8 Dite


Kategoria e Ofertës: 👫 Paketa Individuale
Shteti: Emirate
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-614
 • Transporti me Avion
eTour.al 2011 - 2017© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania