Motorri Kerkimit

Rekomandime

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
Paketa Turistike

Oferta Turistike per Shen Valenintin

eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Iberostar Albatros Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Iberostar Albatros Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Kroaci
Shteti: Kroaci
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-420
Iberostar Bellevue Hotel
2 Net dhe 3 Ditë || 05/10/2015 - 07/10/2015
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Iberostar Bellevue Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Mal te Zi
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 05/10/2015 - 07/10/2015
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 89 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-419
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Transferte Ataturk Aeroport (IST) ne Stamboll qytet pjesa Europiane


Kategoria e Ofertës: Transferta individuale
Shteti: Turqi
Transporti: Makinë
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-414
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Athos Palace Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Athos Palace Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-307
Msc Fantasia
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Të Treja Vaktet

Msc Fantasia


Kategoria e Ofertës: Udhëtime me Krociera
Shteti: Itali
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-286
Sunshine Corfu Hotel & Spa 4*
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunshine Corfu Hotel & Spa 4*


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-145
Developed and Designed by Albmania