Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Makina me Qera

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Best Western Hotel Galaxy
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Best Western Hotel Galaxy


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-643
Tur 6ditor Lefkada-Parga-Janina
5 Net dhe 6 Ditë || 24/06/2018 - 29/06/2018
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tur 6ditor Lefkada-Parga-Janina


Kategoria e Ofertës: Paketa me transport (autobuz)
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 24/06/2018 - 29/06/2018
Qëndrimi: 5 Net dhe 6 Ditë
Nga 215 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-642
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur 4 Ditor Lefkada-Parga-Janina
3 Net dhe 4 Ditë || 12/07/2018 - 15/07/2018
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tur 4 Ditor Lefkada-Parga-Janina


Kategoria e Ofertës: Paketa me transport (autobuz)
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 12/07/2018 - 15/07/2018
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 125 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-641
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Sunmelia Beach Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunmelia Beach Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-640
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Ndeshje Futbolli
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Ndeshje Futbolli


Kategoria e Ofertës: Paketa Sportive
Shteti: Futboll
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-635
 • Transporti me Avion
Pushime ekzotike ne Kandima resort Maldive
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Pushime ekzotike ne Kandima resort Maldive


Kategoria e Ofertës: Udhëtime Ekzotike
Shteti: Maldive
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-629
 • Transporti me Avion
Weekend ne Rome
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Weekend ne Rome


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-621
Weekend ne Amsterdam
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Weekend ne Amsterdam


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Hollande
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-620
Tur 5 ditor Lefkada-Parga-Janina
4 Net dhe 5 Ditë || 08/07/2018 - 12/07/2018
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tur 5 ditor Lefkada-Parga-Janina


Kategoria e Ofertës: Paketa me transport (autobuz)
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 08/07/2018 - 12/07/2018
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 169 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-598
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur 3 ditor Lefkada-Parga-Janina
2 Net dhe 3 Ditë || 29/06/2018 - 01/07/2018
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tur 3 ditor Lefkada-Parga-Janina


Kategoria e Ofertës: Paketa me transport (autobuz)
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 29/06/2018 - 01/07/2018
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 105 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-597
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2018© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania