Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Makina me Qera

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Horus Paradise Luxury Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 27/05/2017 - 02/06/2017
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Horus Paradise Luxury Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 27/05/2017 - 02/06/2017
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-584
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Q Premium Resort
8 Net dhe 9 Ditë || 30/05/2017 - 07/06/2017
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Q Premium Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 30/05/2017 - 07/06/2017
Qëndrimi: 8 Net dhe 9 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-583
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Smartline White City Beach
6 Net dhe 7 Ditë || 26/05/2017 - 01/06/2017
Tipi Paketes: All Inclusive

Smartline White City Beach


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 26/05/2017 - 01/06/2017
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 299 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-582
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
White City Resort Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 26/05/2017 - 01/06/2017
Tipi Paketes: All Inclusive

White City Resort Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 26/05/2017 - 01/06/2017
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 355 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-581
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
The Santa Maria Hotel
7 Net dhe 8 Ditë || 17/07/2017 - 24/07/2017
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

The Santa Maria Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Malte
Shteti: Malta
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 17/07/2017 - 24/07/2017
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 429 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-580
Selectum Luxury Resort
7 Net dhe 8 Ditë || 29/05/2017 - 05/06/2017
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Selectum Luxury Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 29/05/2017 - 05/06/2017
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 899 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-579
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Lonicera Resort & Spa Hotel
7 Net dhe 8 Ditë || 29/05/2017 - 05/06/2017
Tipi Paketes: All Inclusive

Lonicera Resort & Spa Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 29/05/2017 - 05/06/2017
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 425 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-578
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Avala Resort & Villas
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Avala Resort & Villas


Kategoria e Ofertës: 👫 Paketa Individuale
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-577
QUEENS PARK TEKIROVA RESORT & SPA
6 Net dhe 7 Ditë || 27/05/2017 - 02/06/2017
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

QUEENS PARK TEKIROVA RESORT & SPA


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 27/05/2017 - 02/06/2017
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 519 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-576
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
BARUT HOTEL KEMER
6 Net dhe 7 Ditë || 27/05/2017 - 02/06/2017
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

BARUT HOTEL KEMER


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 27/05/2017 - 02/06/2017
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-575
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
eTour.al 2011 - 2017© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania