Motorri Kerkimit

Rekomandime

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
Paketa Turistike

Oferta Turistike per Shen Valenintin

eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Iberostar Albatros Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Iberostar Albatros Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Kroaci
Shteti: Kroaci
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-420
Iberostar Bellevue Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Iberostar Bellevue Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Mal te Zi
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-419
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Transferte Ataturk Aeroport (IST) ne Stamboll qytet pjesa Europiane


Kategoria e Ofertës: Transferta individuale
Shteti: Turqi
Transporti: Makinë
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-414
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Royal Grand Sharm Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 14/07/2015 - 20/07/2015
Tipi Paketes: All Inclusive

Royal Grand Sharm Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 14/07/2015 - 20/07/2015
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 675 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-406
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Dinler Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Dinler Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-401
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Pallini Beach
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Pallini Beach


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-400
Happy Elegant
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Happy Elegant


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-314
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Dassia Chandris
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Dassia Chandris


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-309
Athos Palace Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Athos Palace Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-307
Jaz Belvedere Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 14/07/2015 - 20/07/2015
Tipi Paketes: All Inclusive

Jaz Belvedere Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 14/07/2015 - 20/07/2015
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 559 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-299
Developed and Designed by Albmania